DIMENSION - VOL 2

Vinterudstilling
Udstilling
Datoer: 
25. November 2016 - 17. Februar 2017

KUNST TUR/RETUR KUNST I VANDTÅRNET NYK. F

Ideen med udstillingen er at præsentere en POP-UP kunstudstilling af lokale kunstnere og kunst-interesserede samt borgere fra Sydhavsøerne, der momentant indgår i et nyt konceptuelt udstil-lingssamarbejde.
Udgangspunktet for denne nye kunstudstilling er digitalt gengivne værker (Fotos) fra DIMENSION, Rundetaarn, København – oktober 2016.

I Vandtårnet vil du blive mødt med en udstilling af ca. 120 fotos af værker fra DIMENSION - Vol. 01. De deltagende kunstnere skal hver skabe et værk, der tager udgangspunkt i ét af de nye vær-ker (gengivet som fotos), der blev skabt på DIMENSION, Rundetaarn – oktober 2016.

Til ferniseringen fredag d. 25. november skal du vælge et værk på udstillingen ved at placere dit navn ved ét af foto-værkerne på udstillingen. Det forventes, at du herefter skaber sit eget værk ud fra det valgte værks dimension.
Arbejdsmetoden er op til dig. 

Dimension kan forstås som: mål, tid, sted, udsagn og vertikal/horisontal historisk perspektiv – der er altså givet grønt lys for en åben billedkunstnerisk rejse i DIMENSIONER. Du forventes at tilføje dit eget værk til udstillingen i løbet af hele udstillingsperioden.
Således vil opbygningen af DIMENSION, vol. 02-udstillingen blive til i en løbende proces.

Fernisering: Fredag d. 25. november 2016, kl. 16 – 21.
Udstillingsperiode: 25. november 2016  –  17. februar 2017.


Nedtagning og afhentning af værker skal ske mandag d. 20. februar eller tirsdag d. 21. februar mellem kl. 9.00 og 15.00 i Vandtårnet.

Vi tilbyder at hjælpe dig med at hænge dit værk op i løbet af udstillingsperioden, samt at du mod-tager en digital invitation til kunstudstillingen, som du kan sende til venner og bekendte.
MultiCenter Syd sørger for Plakat, PR og pressemeddelelse.
Vi håber, du vil være med til at skabe en fantastisk Vinterudstilling i Vandtårnet. 

Hvis du vil deltage, så skal du møde op i vandtårnet d. 25. november mellem kl. 16.00 og 21.00
Du få udleveret et skilt, hvor du kan skrive dit navn og placere skiltet ved det valgte Foto.
Ved Infoskranken på veje op i tårnet får du materiale og informationer udleveret.