Forfatteraften

Søren Ulrik Thomsen besøger Vandtårnet
Kulturarrangement
Dato: 
18. April 2013 - 19:00
Søren Ulrik Thomsen læser op af sine digte, lidt fra hver bog  - lige fra debuten i de tidlige firsere med City Slang og opfølgeren Ukendt under den samme måne over samlingerne Nye digte og Hjemfalden og arabeskerne i Det skabtes vaklen. Thomsen slutter oplæsningen med et par digte fra Det værste og det bedste og en håndfuld fra hans seneste digtsamling, Rystet spejl.

OM Sørens hjemmeside: OKTOBER BOULEVARD
"Efter oplæsninger er jeg ofte blevet kontaktet af unge mennesker, som er blevet interesserede i digtene, hvoraf mange er skrevet, længe før de selv blev født, og da det langsomt dæmrede for mig, at generationerne efter min ikke nødvendigvis følger op på en sådan interesse ved at gå på biblioteket og låne litterære opslagsværker, men (i hvert fald i første omgang) ved at søge informationer på internettet, opstod tanken om at etablere en hjemmeside for mit forfatterskab.
”...i flyvende efterår på Oktober Boulevard” hedder det i digtet ’Vent’ fra City Slang (1981), og når jeg har hentet hjemmesidens navn her, er det, fordi jeg synes, at dette fiktive gadenavn i en Maggiterning udtrykker stemningen i min poesi.

Oktober Boulevard er langtfra færdig og vil løbende blive opdateret og stille og roligt udvidet med nyt materiale."
Søren Ulrik Thomsen

Torsdag den 18. april kl. 19.00 – 21.00
Vandtårnet Hollandsgård 20, Nykøbing F

Deltagerpris 40 kr.

Sørens hjemmeside:
http://www.soerenulrikthomsen.dk/index.html