Forfatteraften - A. Silverstri

Forfatteraften - Prisbelønnet A. Silverstri interviewes og læser op.
Kulturarrangement
Dato: 
15. Marts 2013 - 19:00
Prisbelønnede A.Silvestri fra Toreby i Vandtårnet, Nykøbing F., Fredag d. 15/3 kl. 19.00 – 21.00

A.Silvestri vil læse udvalgte tekster fra sin nyeste novellesamling, Optisk bedrag, der er den tredje i rækken. Undervejs vil oplæsningen krydres med et interview ved Thorvald Berthelsen. Det foregår i Café Vandtårnet, Hollandsgård 20, Nykøbing F., d. 15. marts kl. 19. Entré 40 kr.

A.Silvestri, der stammer fra Toreby L., er en meget alsidig forfatter, der ikke la’r sig sætte i bås. Han har skrevet en roman, men er primært novelleforfatter. I sine noveller skriver han både om det helt nære gennem realistiske betragtninger af menneskeskæbner og det meget fjerne gennem sit filosofiske og humoristiske greb om science fiction, fantasy og historisk realisme.

Et kendetegn ved A.Silvestris tekster er, at de ofte snyder læserne. Fører dem i en retning, mens historien udspiller sig i en helt anden. Ofte sker dette ved et krydse genrer, hvor det læseren troede var en horror-fortælling i sidste ende viser sig at være en realistisk skildring eller omvendt. Netop dette gør hans oplæsninger til noget specielt.

A. Silvestri er meget produktiv og har på under fem år udgivet romanen, Pandaemonium, og tre novellesamlinger (Køtere dør om vinteren, Faderens sønner, Optisk bedrag). Ud over disse har han samtidigt medvirket i 22 antologier, udgivet 11 e-noveller og modtaget bl.a. Niels Klim-prisen 2012.