15 krap banner
KRAP 05
KRAP 03
KRAP 01
KRAP 04
KRAP 02

Kunstnergruppen K.R.A.P. med gæster

X-TENSION
Udstilling
Datoer: 
12. September 2015 - 31. Oktober 2015

Udstillingen er forlænget til d. 31. oktober. Den stevnske kunstnergruppe K.R.A.P. i Vandtårnet i Nykøbing Falster

At udstillingen er forlænget giver en sidste chance for en spændende kunstnerisk oplevelse, hvor lokale kunstnere viser nye aktuelle værker.
Kunstnergruppen K.R.A.P. blev dannet omkring år 2000 af kunstnere bosat på, eller med tilknytning til Stevn.
Navnet er inspireret af den klassiske røde farve kraplak, men har gennem årene fået forskellige betydninger. For øjeblikket gemmer der sig følgende finurlige udsagn bag navnet: Kreative Rebeller Afviser Pensionering.
Omdrejningspunktet for gruppen er stadigvæk tilknytningen til Stevns, halvøen som stikker ud i Østersøen og afskæres fra det øvrige Sjælland af Tryggevælde Å.
Ønsket om at samles i et socialt fællesskab og herigennem udvikle og inspirere hinanden, er det enkle grundlag for gruppens arbejde. Målet er at skabe nogle spændende udstillinger.
Medlemmerne af K.R.A.P. er ikke bundet sammen af en fælles kunstnerisk udtryksform eller af en fælles holdning til kunstens funktion, men udtrykker sig som individuelle kuntnere på vidt forskellige måder.
 

Udstillingens Titel: X-tension

Titlen leger med det engelske ord Xetension = udvidelse (K.R.A.P. med gæster). Ved en lille sammentrækning og tilføjelse af bindestreg, opstår der også andre betydninger af ordet. Fx: "uden anstrengelse" samt mulige fantasifulde varianter og betydninger omkring x+ "spænding".

Gruppens faste medlemmer:

Bo Karberg
Elsebeth Møller
Christina Præstgaard
Yvonne Erbs
Torben Olesen
Anne Vejtorp
Rydy Hemmingsen

Igennem årene har K.R.A.P.  inviteret gæster til at deltage i deres udstillinger, for på denne måde at holde processen levende og inspireret.
Til udstillingen i Vandtårnet i Nykønbing F er følgende gæstekunstnere inviteret:

Gæster

Kis Nellemann
Jens Chr. Jensen
Lars Waldemar
Dirk Günther
Poul Esting
Jonas Olesen

 

Åbningstider
Mandag til fredag - kl. 10.00 k- 16.00