Kunstudstilling

4 KUNSTNERE FRA MUSICON I ROSKILDE UDSTILLER I VANDTÅRNET
Udstilling
Datoer: 
5. Marts 2016 - 1. April 2016

De fire kunstnere har vidt forskelligt billedudtryk, men fælles for dem alle er glæden ved at male og udtrykke sig på lærred eller papir.

Marianne Bech er pastelmaler.

Motiverne spænder fra det abstrakte til eventyrlige landskaber, der strækker sig ud mod fjerne horisonter ofte kombineret med fantasifigurer, der tilføjer billedet et strejf af humor. Inspirationen får Marianne af naturens skiftende farver, af andre kulturer som hun møder på sine rejser, og hun inspireres af samværet med andre kreative mennesker hun møder på sin vej. At være på vej kommer nogle gange til udtryk i hendes billeder ved stiliserede mennesker på vej mod et fælles mål.

Kirsten Adrian siger:

”Maleriet.. det er mig og lærredet”.  Når Kirsten arbejder med sine billeder ender de sjældent med det udtryk, som hun arbejdede hen imod og hun bliver ofte overrasket over hvor farver og lærreder har ført hende hen. Kirsten prøver i billederne at afspejle brudstykker af fantasi og virkelighed og håber at beskueren vil undres eller drages med i billedets historie .. eller måske bare nyde farverne, stemningen og motivet.

Marianne Mønsteds

kunst er hendes spejl hvor personlige udfordringer og sejre kommer til udtryk i farver og motiver. Mariannes malerier er oftest abstrakte eller diffuse landskaber malet i lyse og glade farver. Hun inspireres af naturen, drømme, fantasier og indtryk fra sine rejser.

Kim Lunau

er akrylmaler. Kims værker er ekspressivt figurative, til tider surrealistiske. Han bruger mediet på en anderledes måde, som giver forskellige former for transparente lag og om muligt bruges der ikke pensler. Kim går meget op i kompositioner og skjulte budskaber, der springer ud af værket, hvis beskueren tager sig tid til fordybelse og refleksion. Gennem sine rejser og altid tæt på havet henter Kim inspiration til sine finurlige værker.