Underværker og andre streget

Espen Brandt-Møller - Kunstudstilling
Udstilling
Datoer: 
30. Marts 2019 - 26. April 2019

KUNSTUDSTILLING OG 50 ÅRS FØDSELSDAGSRECEPTION


OM UDSTILLINGEN: UNDERVÆRKER OG ANDRE STREGER

Min hidtidige største Solo-udstilling UNDERVÆRKER OG ANDRE STREGER kan opleves i Vandtårnet, Nykøbing F. d. 30. MARTS – 27. APRIL.
Udstillingen er støttet af Guldborgsund Billedkunstråd.

Det unikke ved denne Udstilling er, at udstillingen er en milepæl i et kunstnerisk virke, - en markering af 50 års fødselsdag og samtidig en retrospektiv udstilling.

På udstillingen præsenterer jeg: TAKE AWAY ART - EN NY MÅDE, HVOR PUBLIKUM ER MED TIL AT SKABE KUNSTENS VÆRDI OG FORANDRE UDSTILLINGEN.

Om mine kunstværker:
De er enkle, konsekvente, følsomme, humoristiske samt lidt politiske.

Mange af mine værker har en ironisk distance til sit eget væsen, hvilke skaber en underfundig og humoristiske værkkategori, der med et glimt i øjet hele tiden peger på det ulmende kaos, vores liv har lige under overfladen. Begrænset frihed er større frihed.
Mine kunstværker lukker op for en mere kompleks tankegang, ligesom øjet vender verden ind i bevidstheden.
Det er lige det punkt, som mine værker/ soloudstillingen indtager.

OM: Espen Brandt-Møller, Billedhugger:
Espen er født i 1969 og blev uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2003 og medlem af Kunstnersamfundet og Billedkunstnernes Forbund, BKF. Espen har udstillet bl.a. på Charlottenborgs Forårsudstilling og har været medlem af kunstnersammenslutningen Kammeraterne. Espen har modtaget flere arbejdslegater og præmieringer af Statens Kunstfond. Espen har været medstifter af det anerkendte skulpturudstillingssted SKULPTURI.DK.
Espen Brandt-Møller har i 8 år været medlem af Guldborgsund billedkunstråd – 4 år som formand. Han har skabt KunstFarmen -  med eksperimenterende kunstkurser – sammen med billedkunstner Allan Axelsen. Og SKULPTURFABRIKKEN, som er et Mobilt Museum. Kunst til folket.


LØRDAG D.30 MARTS KL. 13.00-17.00


13.15 ÅBNINGSTALE VED BORGMESTER JOHN BRÆDDER
13.30 TAPAS OG DIGTOPLÆSNING
15.00 KAF` OG KAGE
17.00 TAK FORDI DU KOM

Det unikke ved denne Udstilling er, at udstillingen er en milepæl i et kunstnerisk virke, - en markering af 50 års fødselsdag og samtidig en retrospektiv udstilling.

Udstillingen er støttet af Guldborgsund Billedkunstråd.