Forfatteraften

Bent Vinn besøger vandtårnet
Kulturarrangement
Dato: 
9. Maj 2013 - 19:00
Bent Vinn Nielsen, forfatter og klummeskriver, læser op og fortæller. Han læser sit essay til sommerens foto vandreudstilling: "Udenfor myldretid" - om det fortærskede "udkandtsdanmark" og uddrag af sin seneste roman, "Et liv i almindelighed".

Torsdag den 9. maj kl. 19.00 – 21.00
Café Vandtårnet.
Vandtårnet Hollandsgård 20, Nykøbing F

Entré: 40 kr.

Bent Vinn Nielsen har skrevet 16 romaner og modtaget adskillige priser for sit kunstneriske arbejde. Bl.a. Det Danske Akademis Store Pris og Statens Kunstfonds Livsvarige ydelse.
Han behandler med humor og kærlig solidaritet livet mellem skæve og almindelige danskere og sender samtidig knap så kærlige hilsener til overdanmark. Bøgerne lytter sig ind i deres sprog og får tit en flerstemmig karakter.
Om Nielsens seneste roman, Et liv i almindelighed, skrev en anmelder: "Sproget er det medium, vores erindringer lever og ånder i, når vi fortæller dem videre, og derfor er det så væsentligt. Vores bevidsthed hænger fast i sproget. Det er netop sprogkunsten, der hæver Bent Vinn Nielsens fiktive og humoristiske erindringsbog...langt over det banale."
Han befinder sig godt på øretævernes holdeplads. Har tidligere sammen med vennen Gorm Rasmussen udgivet ”Understrømmen” i strid modvind. Han skriver også en ugentlig klumme i Information. I morgen handler den med garanti og vanlig Vind og skæv sarkasme om de ”socialistiske regeringspartiers” 1. maj.