Kunstnergruppen Storebælt

Storebælt i Vandtårnet
Udstilling
Datoer: 
31. Maj 2014 - 27. Juni 2014

Storebælt i vandtårnet

Kom og oplev ferniseringen den 31. maj 2014 mellem 13.00 og 17.00, hvor lederen af Kulturudvalget i Guldborgsund Kommune, Jørgen Lykke Madsen, holder åbningstalen.

Kunstnergruppen Storebælt er særdeles lokalkendt for deres faste og tilbagevendende efterårsudstilling, som de hvert år afholder i Magasinet på Fæstningen i Korsør.

Deres sommerudstilling går på skift i forskellige byer, og Kunstnergruppen Storebælt udstiller denne gang i ganske spektakulære omgivelser på deres sommerudstilling.

Kunstnergruppen har nemlig valgt at gennemføre deres sommerudstilling i Vandtårnet, Nykøbing Falster.

Kunstnergruppen har 18 medlemmer, hvis kunstneriske udtryk og formåen spænder lige fra det naturalistiske over i det figurative og til rene koloristiske abstraktioner.

Værkerne udføres i olie, akryl, akvarel, pastel, tegning og collage, grafik, foto, glas, keramik og sten. Hver kunstner besidder sin egen kunstart, og samtlige kunstnere trives stort med bredden og forskelligheden i deres værker. I gruppen gives plads og inspirationer, samt råderum, hvilket er ganske unikt blandt så mange kunstarter, og er i øvrigt ganske enestående, eftersom Kunstnergruppen Storebælt efterhånden har 25 år på bagen.

Udstillingen kører i perioden 31. maj til 27. juni, hvor der endvidere vil være flere lejligheder til at møde nogle af kunstnerne personligt.

Yderligere oplysninger eller spørgsmål til denne pressemeddelelse kan fås ved henvendelse til Birgit Lendal Beek tlf. 31193521 og Espen Brandt-Møller tlf. 29263009